About us

In 2014 hebben wij beiden de cursus Blink wimperstyliste voltooid en na een periode van specialisatie en training zijn we trots onze klanten te ontvangen in ons unieke pandje op de Rozenstraat 1a in Den Haag. Wimpers zijn onze passie! Onze missie is om bij iedere klant een optimaal resultaat te bereiken gelet op kwaliteit, schoonheid, hygiene en uiteraard uw persoonlijke wensen.

Van natuurlijk tot super vol en glamorous, we kunnen aan al uw wensen voldoen!

Hope to see you soon @Lashmere

kiss2

 • Pascalle

  Na jarenlang in de mode te hebben gewerkt, is Pascalle zich gaan verdiepen en  specialiseren in het zetten van 1 op 1 wimperextension behandelingen.
  Dit omdat zij persoonlijk altijd al bezig is geweest met beauty en lifestyle en omdat zijzelf 3 jaar geleden in aanraking kwam met de 1 op 1 wimper methode.

  Na deze behandeling te hebben ondergaan wilde zij niets anders meer, de prachtige oogopslag en het gemak van bijvoorbeeld wakker worden met een meteen stralende blik meespelend!
  Na het behalen van haar certificaat als gespecialiseerd wimperstyliste is zij dan ook meteen op het idee gekomen een eigen salon te starten met haar zus.

 • Denise

  Affiniteit met glamour en beauty is er altijd al geweest bij Denise maar de beslissing om dit ook zakelijk te ontplooien was een keuze die ze al veel eerder had moeten maken. Na een loopbaan als accountmanager in de financiële sector en online marketing wist ze eigenlijk wel dat haar roeping ergens anders lag.

  Lashmere is een project van mij en mijn zus. Het is ontstaan door onze eigen obsessie met wimperextensions. Ik kan me herinneren dat ik de eerste morgen na het plaatsen opstond, in de spiegel keek en meteen dacht; ik wil nooit meer anders! Meteen een prachtige en verzorgde oogopslag zonder te hoeven kliederen met lagen mascara, dat is iets wat elke vrouw wel zou willen!

 • alogo-gecertificeerd-wimperstylist